Τρόποι Αποστολής
Αρχική / Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφοράς courier

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με courier από Δευτέρα έως Παρασκευή. Τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως την ίδια ημέρα με courier.

Χρόνος παράδοσης:

1-4 εργάσιμες ημέρες

Πολιτική Επιστροφών Ελαττωματικών Προϊόντων

Πραγματοποιούμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους πριν την αποστολή κάθε παραγγελίας, ωστόσο στην περίπτωση που πιστεύετε ότι το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό ή δεν είναι αυτό που παραγγείλατε η επιστροφή πρέπει να γίνει εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς ενημερώνοντας μας παράλληλα εγγράφως μέσω email ή fax.

Πολιτική Επιστροφών Μη Ελαττωματικών Προϊόντων

Η avliol.gr στηρίζοντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες της, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα.

Θέλοντας όμως να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις αγορές μας, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων.

Όροι Επιστροφής

Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.

Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί, να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση και να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς. Σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής.

Το avliol.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης φυσικών προϊόντων με αντιγηραντική δράση, αντιηλιακή προστασία, που βελτιώνουν την ψωρίαση και θεραπεύουν τα εκζέματα. Για την παραγωγή τους έχουν χρησιμοποιηθεί μεταξύ άλλων συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, φύκι wakame, κολλαγόνο και βλέννα σαλιγκαριού.

Επικοινωνία

Φυσικά Προϊόντα | Avliol

Κολοκοτρώνη & Θράκης, Αιγίνιο Πιερίας, 60300

+30 23530 22219

+30 23530 22219

info@avliol.gr

www.avliol.gr